Reserveren

Niet noodzakelijk, wel handig

Vanwege de drukte zijn wij genoodzaakt te werken met reserveringen. Wij nemen echter een gelimiteerd aantal reserveringen aan, omdat wij mensen ook de mogelijkheid willen bieden om spontaan langs te kunnen komen. Maar ook aan spontane bezoeken zit een limiet! Het komt dus voor dat wij helaas mensen de toegang moeten weigeren, omdat het café vol zit en wij vanwege het welzijn van de katten niet meer mensen kunnen toelaten. Het is niet verplicht om te reserveren, maar wel raadzaam om teleurstelling te voorkomen.

Let op! Zodra je een high tea bij ons wilt aanvragen, is een reservering verplicht!

Je kan tot 12 uur van tevoren online reserveren en tot 3 maanden vanaf dit moment. Mocht je vandaag nog willen reserveren bel dan even, 06 3322 6127. Dan proberen wij toch nog – bij beschikbaarheid – een reservering voor jou te maken.

Wil je met meer dan 4 personen langs komen? Vraag dit dan aan via een e-mail of ons contactformulier.

Wij werken met een toegangsprijs van € 3,00 per persoon. Dit is voor een bezoek van maximaal 1,5 uur. Mocht het rustig zijn op het moment van jouw bezoek kunnen we altijd kijken of je langer kan blijven als  je dat wilt. De toegangsprijs is overigens niet voor ons  maar noodzakelijk om goede zorg te kunnen blijven bieden aan de katten.

Onze openingstijden zijn:

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 11:00 uur – 17:00 uur
Donderdag: 11:00 uur – 17:00 uur
Vrijdag: 11:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag: 11:00 uur – 17:00 uur
Zondag: 11:00 uur – 17:00 uur

 

Reserveren High tea helaas tijdelijk even niet mogelijk!


Reservering annuleren

Stap 1: Kies datum en tijd

Reserveren is niet mogelijk vandaag. Selecteer een andere dag.