Partners

Wie houdt er nog meer van ons kattencafé?

Het opstarten en draaiende houden van een kattencafé is een zeer leuke uitdaging! Om dit goed te kunnen doen hebben wij actief gezocht naar goede samenwerkingen. Echter moet de samenwerking wel binnen onze filosofie passen. Daarom hebben wij onze samenwerkingspartners ook zorgvuldig uitgezocht. Hieronder hebben wij al onze samenwerkingsverbanden opgesomd. Zij hebben ons enorm goed bijgestaan tijdens onze crowdfundingscampagne, maar ook op de lange termijn zullen wij actief samenwerken met deze organisaties! Zonder deze purrfecte samenwerkingsverbanden is een kattencafé in Rotterdam niet mogelijk!

 

 

Hieronder is te lezen wat onze partners doen. Heb je vragen over onze partners of hoe er invulling wordt gegeven aan de samenwerking, voel je vrij om contact met ons op te nemen!

 

Krabpalen en Klimbomen

Krabpalen en Klimbomen ontwerpt en maakt unieke krabpalen van boomstammen, takken en oud hout. Een natuurlijke en fantasierijke plek waar katten kunnen klimmen, spelen en slapen. Elk exemplaar wordt met de hand gemaakt en is uniek. Maatwerk, uitvoering naar specifieke wensen en tuin- en cattery inrichting zijn ook mogelijk. Kijk voor modellen, prijzen en overige informatie op onze website door op ons logo in de slider hierboven te klikken! Daarnaast is een gedeelte van onze collectie ook verkrijgbaar bij Pebbles Kitty Cat Café. Hier worden de krabpalen en klimbomen gepresenteerd welke direct uit voorraad leverbaar zijn. Jij kan dus na jouw bezoek aan Pebbles met een klimboom of krabpaal naar huis gaan!

Krabhuis

Krabhuis wordt in Nederland geproduceerd en bestaat voor 90% uit gerecycled karton. De assemblage wordt verzorgd door leerlingen van Parcours, een school voortgezet speciaal onderwijs, als onderdeel van hun Arts & Crafts project. Nadat het designhuis voor katten is samengesteld, vindt het rechtstreeks zijn weg naar de kat en zijn baasje. Na gebruik kan het Krabhuis bij het oud papier worden gezet en kan het 100% hergebruikt worden, misschien wel tot een nieuw Krabhuis! Krabhuis is een product van drievrienden. Deze V.O.F. is opgericht in maart 2013 door drie architecten uit Rotterdam. Drievrienden heeft als doel het ontwerpen van interieurobjecten met een architectonische inslag. Drievrienden maakt objecten die op een verantwoorde manier geproduceerd worden. Krabhuis is het eerste object.

Yarrah

Yarrah, biologisch kattenvoer, maar wat betekent biologisch nu eigenlijk? In de eerste plaats gebruikt Yarrah alleen vlees van dieren die gewoon een beter leven hebben gehad. Neem nou onze kip: deze loopt binnen en buiten, krijgt zelf ook alleen maar biologisch voer te eten en groeit op een normale manier. Een ‘plofkip’ vind je dus nooit in ons voer. In de tweede plaats zitten er geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen in het Yarrah-voer. Waarom zouden we? Het voer is van nature al lekker. In de derde plaats testen we nooit op dieren en hebben we geen kennels. Nieuwe producten worden door gewone huisdieren uitgeprobeerd bij hun eigen gezin. Vinden ze het lekker en zijn de ingrediënten goed voor het dier, dan lanceren we een nieuw product. Kortom, wanneer je kiest voor kattenvoer van Yarrah, dan kies je voor een goed en gezond leven van je huisdier én voor een beter leven voor alle dieren! Bekijk ook onze website door op ons logo in de slider hierboven te klikken!

Anima Felis – Kattengedrag

De missie van Anima Felis kattengedrag is om het geluk en het welzijn van de kat in Nederland te vergroten. Er voor te zorgen dat er meer begrip is voor dit bijzondere dier wat in onze huiskamers rondloopt. Door onwetendheid van sommige katteneigenaren komt het geluk en het welzijn van de kat in het gedrang, met alle gevolgen van dien. Er is, net zoals voor de hond, geen kittencursus of gehoorzaamheidstraining waar de eigenaar van alles over zijn kat kan leren. Het is van belang om de kennis te vergoten. Dit doe ik door middel van voorlichting. Via de website of Facebook maar ook door lezingen te geven over allerhande kattengedrag. Daarnaast kan de eigenaar bij mij terecht als er ongewenst gedrag, als agressie, onzindelijkheid en krabben op ongewenste plekken, is ontstaan. Want wat is nou heerlijker dan het gezelschap van een gelukkige kat?

Huisdierplein

Huisdierplein is dé online dierenwinkel. Met meer dan 10.000 artikelen heeft www.huisdierplein.nl alles voor jouw favoriete huisdier. Van kattenbrokken, krabpalen en kattenbakvulling tot kattenspeeltjes. Huisdierplein biedt het complete assortiment van bekende merken als CaroCroc, Prins, Sanicat, Beaphar en Yarrah. Verzending boven €25,- is gratis en vandaag voor 22:00 besteld is de volgende dag al in huis! Naast een compleet assortiment en scherpe aanbiedingen geven wij onze klanten graag iets extra’s. Zo krijg je van ons regelmatig een leuke verrassing bij je bestelling. Wil je ons beter leren kennen? Volg ons dan op Facebook & Instagram, daarnaast vind je op ons blog handige en informatieve artikelen over jouw huisdier.

Quality Cat

Quality Cat uit Brielle levert hoge kwaliteit krabpalen van de merken Pussicat en Rufi Drapaki. Deze kenmerken door hun dikke stevige sisal krabpalen met lange levensduur, waarvan de onderdelen ook los verkrijgbaar zijn. De kussens en hangmatjes van de Rufi Drapaki krabpalen zijn tevens afneembaar en wasbaar in de wasmachine. Verder leveren wij meer dan 30 modellen eco golfkartonnen krabmeubelen van het designmerk Cat-On in talloze kleuren en prints. En tot slotte nog de leuke tassen met kattenprint van Manie bag uit Italië en de kattenmeubel van Meyou uit Parijs. Bekijk ook onze website door op ons logo in de slider hierboven te klikken!

Man Met Kat Kalender

Ontstaan als geintje van een groep dierenasielvrijwilligers liep het project ‘Man Met Kat Kalender’ in positieve zin uit de hand en werd deze mooie, geinige, ontroerende en unieke kalender een groot succes.BN-ers als Carlo Boszhard en Mark van der Molen hebben inmiddels al geposeerd voor de eerste twee edities van de Man Met Kat Kalender, waarbij zij beiden met een kat uit het asiel pronken. Alle katten die op de foto’s zijn te bewonderen komen uit een asiel. Iedereen werkt belangeloos mee aan deze kalender, inclusief de fotografen. Alle dierenasielen en dierenambulances in Nederland en België profiteren van de Man Met Kat Kalender. Alle dierenorganisaties mogen de kalenders voor €5,- per stuk inkopen en voor €15,- per stuk verkopen. Onder het motto ‘samen staan we sterker’ streven we op deze manier naar meer samenwerking tussen asielen/dierenorganisaties.

Joostfilms

Wij zijn enthousiaste, creatieve producers die flexibel zijn. Door onze achtergrond in de filmwereld leveren wij kwalitatief en waardevolle films. Door middel van een goede opleiding, ervaring bij grote videobedrijven en onze eigen creativiteit kunnen wij de klant een product leveren vol met passie, liefde en professionaliteit. Kortom, het eindproduct zal dus altijd naar de wens van de klant afgeleverd worden en dit uiteraard in de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarnaast kunt u bij Joostfilms ook terecht voor fotografie. Portret-fotografie, landschap-fotografie en architectuur-fotografie zijn een van de vele mogelijkheden bij Joostfilms. Voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte voor bijvoorbeeld een bedrijfscommercial of fotoreportage bezoek dan onze website www.joostfilms.com. Als u bij de offerte vermeld dat u ons via de website van Pebbles heeft gevonden krijgt u 10% korting op de eind factuur!