Partners

Wie houdt er nog meer van ons kattencafé?

Het draaiende houden van een kattencafé is een hele uitdaging. Om dit goed te kunnen doen hebben wij gezocht naar goede samenwerkingen, maar de samenwerking moet wel binnen onze filosofie passen. Daarom hebben wij onze samenwerkingspartners zorgvuldig uitgezocht. Wij zijn onze partners erg dankbaar voor hun bijdragen! Hieronder hebben wij onze samenwerkingsverbanden opgesomd.

 

 

Hieronder is te lezen wat onze partners doen. Heb je vragen over onze partners of hoe er invulling wordt gegeven aan de samenwerking, voel je vrij om contact met ons op te nemen!

 

Krabpalen en Klimbomen

Krabpalen en Klimbomen ontwerpt en maakt unieke krabpalen van boomstammen, takken en oud hout. Een natuurlijke en fantasierijke plek waar katten kunnen klimmen, spelen en slapen. Elk exemplaar wordt met de hand gemaakt en is uniek. Maatwerk, uitvoering naar specifieke wensen en tuin- en cattery inrichting zijn ook mogelijk. Kijk voor modellen, prijzen en overige informatie op onze website door op ons logo in de slider hierboven te klikken! Daarnaast is een gedeelte van onze collectie ook verkrijgbaar bij Pebbles Kitty Cat Café. Hier worden de krabpalen en klimbomen gepresenteerd welke direct uit voorraad leverbaar zijn. Jij kan dus na jouw bezoek aan Pebbles met een klimboom of krabpaal naar huis gaan!

Yarrah

Yarrah, biologisch kattenvoer, maar wat betekent biologisch nu eigenlijk? In de eerste plaats gebruikt Yarrah alleen vlees van dieren die gewoon een beter leven hebben gehad. Neem nou onze kip: deze loopt binnen en buiten, krijgt zelf ook alleen maar biologisch voer te eten en groeit op een normale manier. Een ‘plofkip’ vind je dus nooit in ons voer. In de tweede plaats zitten er geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen in het Yarrah-voer. Waarom zouden we? Het voer is van nature al lekker. In de derde plaats testen we nooit op dieren en hebben we geen kennels. Nieuwe producten worden door gewone huisdieren uitgeprobeerd bij hun eigen gezin. Vinden ze het lekker en zijn de ingrediënten goed voor het dier, dan lanceren we een nieuw product. Kortom, wanneer je kiest voor kattenvoer van Yarrah, dan kies je voor een goed en gezond leven van je huisdier én voor een beter leven voor alle dieren! Bekijk ook onze website door op ons logo in de slider hierboven te klikken!